Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимка на багажника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снимка на багажника

Аз малко я обсебих тая тема, ама... тия като ми върнаха колата от сервиза, всичко ми бяха изкарали от багажника, сега не мога да наредя пъзела с крика. Може ли някой да хвърли една снимка как седи тая тъпня, че бахти тетриса, а в нета не открих нищо
    Събирам помощи за 911 GT2

Не си търсил
    https://www.google.bg/search?q=alfa+...F%3B1296%3B972

Comment

Търсих, търсих. Дясното кьоше ми трябва снимано, дето е гнездото на крика и тая мукавяна глупост с велкро, дето седи пред него да подпира нещо.

Comment

Нещо не те разбрах? При мен крика стои вътре в резервната гума ,на една пластмасова стойка ,която пък се закрепва за джантата с ластици...
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

и при мен е там

Comment

o_O начи аз ше снимам моя пъзел...

Comment

В дясно където стоят червените връвки е за пожарогасителя... иначе крика с всичките му екстри са си в резервната гума 100%
              Now: 156 2.5 V6 24V
              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Добре, аз не можах да вдяна как да набия крика и чантичката с лостовете в гумата. Моите седяха вдясно при сиджимката и отпред ги подпираше една изтумбена мукава. Може ли някой да прати снимка как се набива тоя крик в гумата?

Comment

Довечера ще ходя до гаража и ще ти го снимам Има един пластмасов калъф, в който се реди "пъзела" и после ластици ... както е писал колегата по-горе
                  Fun: GTV 3.0 v6 24v
                  Ex: GTV 2.0 16v TS

Comment

Снимах "пъзела"...с лееееко закъснение....празници/делници.....дай на лично мейл whatsup, viber, да ти го пратя...
                    Fun: GTV 3.0 v6 24v
                    Ex: GTV 2.0 16v TS

Comment

Working...
                    X